Hold uv-strålingen på afstand med solbriller fra Brillehuset i Vejle

Solbriller ser ikke blot smarte ud, selvom der er mange, der udelukkende bruger dem som en accessory, fordi de matcher til et bestemt outfit og er med til at skabe et bestemt look. De har også en mere gavnlig og effektiv effekt. De er nemlig også med til at beskytte mod solens ultraviolette stråler. I store mængder kan disse nemlig være skadelige for dine øjne.

Hvis du gerne vil vide, hvordan du finder frem til de bedste solbriller, der sørger for den rette beskyttelse mod solens skarpe stråler og dermed uv-strålingen, så kig ind hos Brillehuset i Vejle. Her står vi altid klar med masser af råd og vejledning.

Skærm af for uv-strålingen med kendte brands

Hvis du over længere tid udsætter dine øjne for uv-stråling, kan du fremprovokere øjensygdomme som for eksempel grå stær og årehindebetændelse. Derfor bør du altid, når du i særdeleshed befærder dig på stranden med det hvide sand, der reflekterer solens stråler, have fokus på beskyttelse med solbriller. Og det samme gør sig gældende med sne, som kan reflektere solens lys med helt op til 80%.

For at hjælpe dig med at passe på dine øjne, tilbyder vi hos Brillehuset i Vejle et stort udvalg af smarte og effektive solbriller. Find dem blandt andet fra kendte mærker som:

  • RayBan
  • Police
  • Tiger of Sweden

Opnå faktor 25 med gode solbriller

Når du tager et par solbriller på, skal de gerne give dig øjeblikkelig beskyttelse mod solens stråler. Og derfor siges det, at de giver dine øjne helt op til faktor 25 i direkte beskyttelse. Det betyde,r at brilleglassenes kvalitet er essentiel for dine øjne, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at finde de rette solbriller i Vejle hos Brillehuset.