Find briller i dansk design hos Brillehuset i Vejle

Der er mange, der går op i dansk design, når det kommer til indretning. Og det er bestemt også noget, der gør sig gældende i forhold til mode, hvorfor mange fortrækker dansk design, når de skal have nye briller. På den måde er de nemlig sikre på, at de følger moden, at de får god kvalitet for pengene, og at de støtter den danske økonomi ved at holde pengene i Danmark.

Og fordi vi kender alt til dansk design, finder du hos Brillehuset i Vejle et stort udvalg af briller, der emmer af Skandinavien. Vi elsker dansk design og de smarte samt nykabende look, der her findes, og derfor er vi også klar til at hjælpe dig med at finde dine nye briller.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Hav fokus på design, farve og pasform med dine nye briller

Det er dog ikke bare lige sådan at finde frem til et par nye briller i dansk design. Der er nemlig mange ting, der kan have indflydelse på, hvorvidt man bliver tilfreds med sit køb. Noget af det, som det i særdeleshed er vigtigt at have i mente, er:

  • Design
  • Farve
  • Pasform

Designet afgør, hvordan dit nye look med dine dansk designede briller vil komme til at være, mens farven er bestemmende for, hvor ofte du vil påføre dig dine briller. Pasformen sørger for, at brillerne er komfortable at have på, og derfor er det vigtigt, at de for eksempel ikke er generende bag dine øre.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Lad det danske design komme til sin ret

Du skal føle dig smart og tilpas, når du tager dine nye briller på. På den måde er du nemlig med til at lade det danske design komme til sin ret. Og det er lige præcis, hvad det har fortjent.