Find briller i dansk design hos Brillehuset i Vejle

Der er mange, der går op i dansk design, når det kommer til indretning. Og det er bestemt også noget, der gør sig gældende i forhold til mode, hvorfor mange fortrækker dansk design, når de skal have nye briller. På den måde er de nemlig sikre på, at de følger moden, at de får god kvalitet for pengene, og at de støtter den danske økonomi ved at holde pengene i Danmark.

Og fordi vi kender alt til dansk design, finder du hos Brillehuset i Vejle et stort udvalg af briller, der emmer af Skandinavien. Vi elsker dansk design og de smarte samt nykabende look, der her findes, og derfor er vi også klar til at hjælpe dig med at finde dine nye briller.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller.

Se mere om FLEYE’s briller

Lad det danske design komme til sin ret

Du skal føle dig smart og tilpas, når du tager dine nye briller på. På den måde er du nemlig med til at lade det danske design komme til sin ret. Og det er lige præcis, hvad det har fortjent.