Det er muligt med synstræning – hør mere om det hos Brillehuset i Vejle

Der er mange, der mener, at de kun kan gøre noget godt for deres kroppe blandt andet i form af fysisk hård træning og sund kost. Dog kan du også være med til at vedligeholde dit syn og holde gener på afstand, hvis du sørger for træning af dit syn og dine øjne generelt. Er det noget, der lyder en smule interessant?

Tag et kig ind hos Brillehuset i Vejle. Her finder du nemlig alle de råd og den vejledning, som du måtte søge, når du gerne vil i gang med synstræning, der holder dit syn sundt.

Kombiner hjemmetræning med træning hos din optiker

Når man gerne vil gøre noget godt for sit syn, handler det om at kombinere hjemmetræning med træning, der skal klares i samarbejde med en optiker fra Brillehuset i Vejle. Og selvom det kan virke en smule tidskrævende, så er det dog noget, der meget hurtigt giver gode resultater. Nogle af de former for træning, der anvendes, er:

  • Øjenbevægelser – øjnene skal følge et objekt i bevægelse
  • Fiksering og øjenretning – øjnene skal se på et punkt helt inde ved næsen og efterfølgende så lang ud øjet rækker

Med sådanne former for træning er der fokus på synstræning af fusionsreserver, så øjnene kan blive ved med at se klart og enkelt på både lang og kort afstand, orienteringsevnen trænes, så synsfeltet udnyttes fuldt ud, og omstillingsevnen øges, så øjnene uden videre kan flyttes fra afstand og omvendt uden, at synes sløres.

Få din øjne i god form med synstræning

Er det noget, som du gerne vil i gang med? Så bør du tage et kig ind hos en os i Brillehuset i Vejle, der står klar til at få dit syn i træning.

DOWNLOAD FOLDER OM SYNSTRÆNING