Brillehuset Vejle – Eksperter i øjensundhed

Hos Brillehuset i Vejle er du altid i gode hænder. Vi befinder os midt i Vejle på Torvegade i nr. 7a. Med et stort udvalg af brillestel, den seneste teknologi samt ekspertviden inden for briller og linser står vi klar til at hjælpe dig. Fra vores butik kan vi levere alle glasløsninger, der er på markedet, hvilket giver dig mange muligheder. Vi har ligeledes stor erfaring med skærm-/arbejdsbriller.

Det betyder, at du er sikker på at finde en brille, som både passer til din stil og dine øjne.

Brillehuset Vejle

Briller tilpasset dig og din stil

Vi går meget op i at skabe løsninger, der passer til den enkelte kunde. Med mere end 30 års erfaring i branchen har vores optiker for længst erfaret, at der ikke er to kunder, som er ens. Derfor er vi gået forrest i forhold til at indrette butikken med det seneste teknologiske udstyr.

Vi kan tage trykmåling på øjet og billeder af din nethinde, som bliver vider sendt til ekspert analyse. Derud over et instrument som designer dine brilleglas, så de passer til dine øjnes form, størrelse og bevægelse, som giver et skarpere syn.

Vi har et stort udvalg af stel i høj kvalitet, håndplukkede fra danske og udenlandske leverandører, så du har gode muligheder for at finde en brille, der passer til din stil.

Derudover finder du et bredt udvalg af kontaktlinser alt fra endagslinser til månedslinser også med læsestyrke.

Brillehuset Vejle – vi holder dine øjne sunde

Det vigtigste for os er at skabe langsigtede løsninger, der forhøjer dine synsevne og mindsker irritationer. Det er blandt andet derfor, at vi er eksperter i at mindske irritationer fra tørre øjne. Hvis du oplever at dine øjne løber i vand eller er tørre, så kan du altid komme ned og få en snak. Vi kan lave en analyse, ved at måle sammensætning af din tårevæske.

Alle vores briller er forsikret i 2 år, og kan købes på abonnement.

Hvis du er typen, der anvender flere forskellige briller, så kan de købes med eyedeal. Her betaler du et mindre beløb pr. briller og et månedligt abonnement, hvilket er ideelt, hvis du anvender mange forskellige briller.

Så kig ned forbi Brillehuset i Vejle og hør, hvad vi kan gøre for dig.